Tekijä: Pitkä matematiikka 13: Differentiaali- ja integraalilaskennan jatkokurssi (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
/

Tekijä: Pitkä matematiikka 13: Differentiaali- ja integraalilaskennan jatkokurssi (LOPS 2016)ISBN9789526347011
KirjasarjaTekijä: Pitkä matematiikka
KustantajaSanoma Pro
TekijätHeiskanen Paavo, Kaakinen Päivi, Lehtonen Jukka, Leikas Mika, Tahvanainen Jorma

Tekijä: Pitkä matematiikka 13 on lukion pitkän matematiikan oppikirja, jossa jatketaan differantiaali- ja intergraalilaskennan opiskelua.

Kirjassa syvennetään kursseilla 6-9 opiskeltuja derivaatan ja integraalilaskennan perusteita. Kirjassa opitaan tutkimaan funktioiden ja lukujonojen raja-arvoja äärettömyydessä sekä täydennetään integraalilaskennan taitoja. Lisäksi kirjassa tutustutaan käänteisfunktioon ja kahden muuttujan funktioihin. Kirjan teoriaosuudet on laadittu selkästi, ja matemaattiset käsitteet esitellään havainnollisesti ja täsmällisesti. Monentasoiset tehtävät soveltuvat perustaitojen harjoitteluun ja tarjoavat haasteita myös edistyneemmille opiskelijoille. Teknisten apuvälineiden ja symbolisen laskennan käyttöä opetetaan luontevasti teorian ja esimerkkien lomassa.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526347011

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.