Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus (käsikirja) (LOPS 2016) - Jamera.net
Äidinkieli /

Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus (käsikirja) (LOPS 2016)ISBN9789511289142
KirjasarjaSärmä
KustantajaOtava
TekijätHaapala, Salo, Torkki, Hellström, Kantola, Kaseva, Korhonen, Kärki, Maijala, Mustonen, Saarikivi

Särmä: Suomen kieli ja kirjallisuus (käsikirja) on lukion äidinkielen oppikirja, joka kokoaa kaikilla äidinkielen kursseilla tarvittavan teorian yksiin kansiin.

Kirja jakautuu viiteen teemaan: mediaan, kirjallisuuteen, kieleen, kirjoittamiseen ja puhumiseen. Teoriaosuuksissa asiat esitetään selkeästi, ja opiskeltavia asioita havainnollistetaan käytännönläheisin esimerkein. Kirja kertoo, miten hyvä teksti syntyy, ja ohjaa opiskelijaa ilmaisemaan itseään kirjallisesti ja suullisesti tilanteeseen sopivalla tavalla.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511289142

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
37,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.