Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Ortodoksinen RaamattutietoISBN9518979138
KirjasarjaOrtodoksiset kirjat
KustantajaOrtodoksisen kirjallisuuden
TekijätRailas

ORTODOKSINEN RAAMATTUTIETO on syntynyt lukio-opetuksen tarpeista, mutta se soveltyy hyvin seurakunnalliseen järjestötoimintaankin ja yksilöllisen Raamatun tutkiskelun avuksi.

Kirja sisältää Raamatun johdantotietoa. Se syventyy Vanhan ja Uuden testamentin kirjojen sanomaan ja teologiseen sisältöön sekä kertoo eri kirjojen syntytaustoista pohjautuen tässä modernin raamatuntutkimuksen tuloksiin. Lopuksi vertaillaan katolisen varhaiskirkon raamatuntulkintaa ja modernia raamatuntutkimusta sekä Raamatun asemaa ortodoksisessa kirkossa.

Ortodoksisen raamatuntiedon lähtökohtana on vakaumus Raamatusta Jumalan sanana, jonka Pyhän Hengen inspiroimat eli innoittamat henkilöt ovat kirjoittaneet.

9518979138

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi
8,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.