Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Elektroniikka: harjoituskirjaISBN9789526348131
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaSanoma Pro
TekijätAhonen Jussi, Haiko Timo, Salonen Keijo

• Uusi Elektroniikka Harjoituskirja on tarkoitettu ammatillisen toisen asteen tieto- ja tietoliikennetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintojen opiskeluun. Lisäksi se soveltuu ammattikorkeakoulujen perusopintoihin.
• Harjoituskirja noudattaa tekstikirjan Elektroniikka-kirjan (ilm. 2016) lukuja ja jaottelua. Tehtävät on jaettu vaikeustasoihin T1-H2-K3 (tyydyttävä-hyvä-kiitettävä).
• Harjoituskirja sisältää kolmentyyppisiä tehtäviä: kirjallisia tehtäviä, projektitehtäviä ja laboratoriotehtäviä.

9789526348131

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
18,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
13,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.