Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Yritystoiminnan taitajaksi (uudistettu v. 2018 painos)ISBN9789526351247
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaSanoma Pro
TekijätAlikoski Risto, Hakonen Marika, Viitasalo Jari

• Liiketalouden merkonomiopintoihin kattava sisältö sekä ensimmäisen vuoden kaikille pakollisiin opintoihin (Työyhteisössä toimiminen) että yritystoiminnan valinnaisille kursseille myöhemmin. • Päivitetty kattamaan uusimman (2018) opetussuunnitelman mukainen sisältö. • Keskeisiä teemoja ovat työorganisaatioiden toimintaperiaatteiden tuntemus, erilaiset roolit työtiimeissä, yritysten toimintasuunnitelmat, verkostoitumisen merkitys osana liiketoimintaa sekä yritysten asiakirjat. • Kirjassa on tehtäviä


9789526351247

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
13,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.