Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Hotellivaraukset: Majoitusala tutuksiISBN9789519185859
KirjasarjaMatkailualan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätRautiainen Mirja, Siiskonen Mika

Suositun oppikirjan yhdeksäs uudistettu painos tekee tutuksi työn hotellin vastaanotossa. Kirja käsittelee majoitusliikkeiden toimintaa ja toimintaympäristöä: tiloja, tuotteita, asiakaspalvelua vastaanotossa, palveluiden myyntityötä ja näkyvyyttä nettikanavissa. Keskeisiä aiheita ovat hotellihuoneen varaaminen ja varausten käsittely eri jakelukanavissa. Tärkeässä roolissa ovat varausten hoitaminen hotellivarausjärjestelmissä ja erilaisten maksuvälineiden käsittely. Hotelli- ja varausohjelmista esitellään Hotellinx Suite- ja Opera-ohjelmistojen tärkeimmät ominaisuudet. Lukija opastetaan esimerkkien avulla työskentelemään hotelliohjelmilla ammattimaisesti.

9789519185859

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
15,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
12,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.