Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

DAVAJ! Venäjää yläkouluun : 9. luokan harjoituskirja (OPS16)ISBN9789517926829
KirjasarjaMuut venäjän oppikirjat
KustantajaFinn Lectura
TekijätAllen Kirsi, Salmi Liisa

Davaj! -oppimateriaalit on suunnattu yläkoulun B2-venäjän opetukseen. Oppilaan kielitaitoa laajennetaan innostavien harjoitusten ja pelien avulla, mukana myös runsaasti reagointi-, kuuntelu- ja viestintätehtäviä.
Harjoituskirja sisältää tekstikirjan kappaleiden 1120 sanastot, niihin liittyvät teemasanastot sekä runsaasti erityyppisiä tehtäviä. Oppimateriaali noudattaa yläkoulun uutta opintosuunnitelmaa.

9789517926829

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
9,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
7,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.