Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Hoitoa ja huolenpitoa ammattitaidollaISBN9789513766207
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätKauppi Iris, Lindholm Auli, Lipasti Kaija, Talonen Virpi, Vaaramo Päivi

Teoksessa keskitytään lähihoitajan työn perusteisiin, sekä käytännön työssä tarvittaviin tietoihin ja taitoihin. Kirjan tehtävät tukevat oppimista ja ohjaavat tiedon hankintaa. Niitä voi hyödyntää myös osaamisen näyttämisen suunnittelussa (ammattiosaamisen näytössä ja tutkintotilaisuudessa). Kirjaan on lisätty hoitosuunnitelmaesimerkkejä helpottamaan rakenteisen kirjaamisen oppimista. Kirjan kuvitus ja sanasto innostavat oppimaan. Kirjan lähtökohtana ovat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon Hoidon ja huolenpidon tutkinnon osan ammattitaitovaatimukset 1.8.2015 tutkinnon perusteiden mukaisesti.


9789513766207

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.