Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Parturi-kampaajan ja kosmetologin turvalliset työtavat - yhteiselämää mikrobien kanssa : ärsytys & allergiaISBN9789525228069
KirjasarjaKauneudenhoitoalan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätLuoma Aija, Kara Raija

Kustantaja: Eduxes Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen Kieli: suomi Sivumäärä: 81 Referaatti: Kuinka estetään mikrobitartunnat kauneushoitolassa ja parturi-kampaamossa? Miten valitaan sopiva kosmetiikkatuote allergiselle? Kuinka parturi-kampaaja vähentää riskiä sairastua ammattitautiin? Onko kosmeettinen palvelu joskus syytä jättää kokonaan tekemättä? Kirja kaivaa perustelut ja esittää käytännön ohjeet.


9789525228069

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.