Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Vanhuksen parhaaksi: hoitaja toimintakyvyn tukijanaISBN9789513764883
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätLähdesmäki Leena, Vornanen Liisa

Vanhustyön osaamisen ydin on vanhuksen kokonaisvaltainen toimintakyvyn tukeminen. Sen lähtökohtana on vanhuksen elämäntarinaan perehtyminen ja toimintakyvyn laaja-alainen arviointi. Saatujen tietojen perusteella hoitaja laatii yhdessä vanhuksen ja hänen läheistensä kanssa palvelu- ja hoitosuunnitelman. Vanhuksen parhaaksi on kirja ammatilliseen vanhustyöhön. Kirjassa käsitellään vanhuksen toimintakyvyn tukemisen prosessia kokonaisvaltaisesti. Kirjassa on kuvattu konkreettisia toimintakyvyn tukemisen menetelmiä kaikille toimintakyvyn osa-alueille. Vanhustyön erityistilanteina on käsitelty vanhuksen dementiaa, toispuolihalvausta ja päihderiippuvuutta. Lisäksi kirjassa käsitellään vanhuksen kaltoinkohtelua. Kirjan lähestymistapa korostaa opiskelijan oppimisprosessia, oppimisperustaista oppimista, ongelmanratkaisua ja laatuajattelua. Kirjassa on monipuolisia oppimistehtäviä sekä runsaasti havainnollisia valokuvia, joiden avulla opiskelija voi oppia parhaita tapoja tukea vanhuksen toimintakykyä. Kirja on tehty ensisijaisesti lähihoitaien koulutukseen. Se käsittelee vanhuksen toimintakyvyn tukemista yksityiskohtaisesti ja ajankohtaisesti, niin että myös työelämässä olevat saavat uusia ideoita ja menetelmiä työnsä tueksi.


9789513764883

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
15,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.