Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

(vanha v. 2014 painos) Mieli ja terveysISBN9789513764890
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätHeikkinen-Peltonen Riitta, Innamaa Marja, Virta Marjut

Teoksessa Mieli ja terveys käsitellään mielenterveyttä, erilaisia mielenterveyden häiriöitä ja sairauksia sekä päihdeongelmia ja riippuvuussairauksia. Oppikirjassa perehdytään ehkäisevään mielenterveys- ja päihdetyöhön, häiriöiden varhaiseen tunnistamiseen sekä hoito- ja kuntoutusmenetelmiin. Oppikirjan sisältöä on 3. painokseen uudistettu ja ajantasaistettu. Uudistettuja sisältöalueita ovat esimerkiksi päihdetyö ja mielenterveyskuntoutus. Kirjassa käsitellään kriisityön lisäksi myös traumahoidon perusasiat. Mielenterveys- ja päihdetyön palvelurakenteet ja niitä ohjaavat säädökset on myös tarkennettu ajan tasalle. Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi lähihoitajakoulutuksen perus- ja osaamisalaopintoihin. Kirja soveltuu käytettäväksi muissakin sosiaali- ja terveysalan opinnoissa. Se antaa perustiedot mielenterveys- ja päihdetyöstä myös alalla toimiville.


9789513764890

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
27,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
21,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.