Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Panorama deutsch 6: ÜbungenISBN9789511273073
KirjasarjaPanorama deutsch
KustantajaOtava
TekijätBusse Christian, Jaakamo Pirjo, Vainionpää Annemari, Vilenius-Virtanen Pirkko

Panorama Deutsch 6 -harjoituskirjassa on 7 kappaletta. Tutustut niissä monipuolisesti saksalaiseen yhteiskuntaan ja yhteiskunnalliseen elämään osana globaalia maailmaa. Tekstit välittävät tietoa politiikasta, ase- ja siviilipalveluksesta sekä uskonnollisesta vakaumuksesta, mutta myös henkilökohtaisista ongelmista ja seurustelusuhteista.

9789511273073

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.