Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Opi kaupan ja hallinnon oikeuttaISBN9789525563139
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaKS-Kustannus
TekijätSuojanen Kalevi, Savolainen Hanna

Opi kaupan ja hallinnon oikeutta -kirja on tarkoitettu oikeudellisten asioiden syväoppimiseen merkonomi- ja datanomikoulutuksessa. Kirja soveltuu hyvin myös itseopiskeluun ja oikeustieteen kurssiopetustarpeisiin. Kirjassa oppimisen kohteina ovat liike-elämän ammatilliset asiat. Ammatillisten tietojen taustaksi ja perustaksi kirja tarjoaa myös jokaiselle kansalaiselle tärkeitä yleissivistäviä tietoja oikeudellisista perusasioista.

9789525563139

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.