Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Mega - Tekniikan matematiikkaISBN9789513761738
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaEdita
TekijätKajanto Pirjo Kantanen Leena Pesonen Jorma, Pösö Jarmo, Suikkanen Tanja

Mega on matematiikan kirja tekniikan ja liikenteen alan toisen asteen opiskelijoille. Kirja kattaa OPSin sisällöt. Mega motivoi! Lähtökohtana on ammatissa tarvittava matematiikka. Asiat esitellään käytännönläheisesti ja tärkeimmät asiat erottuvat selkeästi. Oppimista auttavaa ja ammattiin liittyvää kuvitusta on reilusti, mutta turhat kuvituskuvat on jätetty pois. Onnistuminen innostaa! Kirjassa on paljon monipuolisia, eritasoisia ja käytännönläheisiä tehtäviä. Suuri osa tehtävistä on perustehtäviä, jotka tarjoavat kaikille mahdollisuuden onnistua. Tehtävien vaikeustaso on merkitty näkyviin. Tehtäviä on kirjassa parin sivun välein ja lisäksi jokaisen alaluvun loppuun on koottu sarja kertaustehtäviä.


9789513761738

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
11,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.