Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Perheen parhaaksi: Perhetyön arkeaISBN9789513762117
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaEdita
TekijätJärvinen Ritva, Lankinen Aila, Taajamo Terhi, Veistilä Minna, Virolainen Arja

Uudistettu vuoden 2012 painos

Perheen parhaaksi on yksi alan parhaita, perhetyöntekijän ja hänen asiakasperheensä parhaaksi kirjoitettu kirja. Teemoista on kirjoitettu paneutuen ja eri näkökulmat huomioiden. Kirja kokoaa ansiokkaasti perhetyön monen kirjavaa kenttää.

Kirjassa kuvataan perhetyön toteutusmuodot, työn prosessit ja sisällöt sekä menetelmät. Moniammatillisen perhetyön onnistumiselle on tärkeää perhelähtöisyys, osallisuus, dialogisuus ja asiakkaan kunnioittaminen.

Uudistetussa kirjassa näkökulma on kiinnitetty vielä tiiviimmin asiakkaaseen: Mitä asiakkaat odottavat perhetyöltä? Millainen on lapsi, vanhemmat tai perhe asiakkaina? Uudistetussa kirjassa on otettu huomioon lastensuojeluun ja terveydenhoitoon liittyvät lakiuudistukset. Työntekijän ammatilliseen osaamiseen ja perhetyön johtamiseen on myös paneuduttu.

Kirja sopii kaikille perheiden kanssa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, alalle opiskeleville sekä tietojaan täydentäville.

9789513762117

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
22,00 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
16,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.