Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Matematiikkaa lähihoitajalleISBN9789526319711
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätErnvall Sirpa, Pulli Antero, Salonen Anne-Marie

Teos on lähihoitajaopiskelijan matematiikan oppikirja, joka sisältää monipuolisia laskutehtäviä ja keskittyy erityisesti lääkelaskuihin. Tehtävän vaikeusasteen voi valita tarpeen mukaan.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526319711. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510384619. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526319711

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
13,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.