Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Ammattilaisen ABC: Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätietousISBN9789513761875
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätPursiainen Sirpa

Kirja tarjoaa tietoa ja tukea nuorelle ammattiin opiskelevalle ja ammattilaiselle oman polun löytämiseksi - työntekijäksi sekä aktiiviseksi ja osallistuvaksi kansalaiseksi. Kirjassa esitellään yhteiskunnan rakentuminen ja vaikuttamismahdollisuudet, kansalaisen perusoikeudet ja velvollisuudet sekä tiiviisti keskeiset sosiaali- ja terveyspalvelut. Se tarjoaa perustietouden yrittäjyyden merkityksestä sekä yritystoiminnan aloittamisesta, mahdollisuuksista ja haasteista.

Siinä on kootusti tietoa työelämään liittyvästä lainsäädännöstä ja työelämän pelisäännöistä sekä ohjeita työelämään hakeutumiseen. Kirjassa on myös tietoa, ohjeita ja tehtäviä, jotka liittyvät aikuisuuteen kasvamiseen, kuten oman talouden suunnittelu ja hallinta.

Kirja soveltuu toisen asteen ammatillisen koulutuksen yhteiskunta-, yritys- ja työelämätietouteen liittyvien opintojen oppikirjaksi kaikille aloille. Kirja sopii erinomaisesti myös nuorten yhteiskuntatakuuta toteuttavien tahojen käyttöön. Sen harjoitukset ja tehtävät auttavat omaksumaan opittavan aineiston ja opastavat itsenäiseen tiedonhakuun.

9789513761875

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.