Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

HoitotiedeISBN9789526301433
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätEriksson Katie, Isola Arja, Kyngäs Helvi ym.

Uudistettu Hoitotiede on tieteenalan perusteos, joka käsittelee tiedettä ja tieteellisyyttä yleisesti, kuvaa hoitotiedettä tieteenalana ja sijoittaa hoitotieteen tieteiden kenttään. Hoitotiede mahdollistaa hoitamisen tarkastelemisen tieteen näkökulmasta ja luo perustan ammatilliselle hoitotyölle. Se palvelee yhteiskunnallista päätöksentekoa ja tukee hoitotyön turvallisuutta, tehokkuutta ja vaikuttavuutta. Teos käsittelee hoitotieteen tutkimuksen suuntauksia ja painopisteitä, tutkimuskohteita ja tutkimuksen lajeja aina perustutkimuksesta soveltavaan tutkimukseen ja kehittämishankkeisiin. Lisäksi teos kertoo, mitä on hyvä tieteellinen käytäntö ja mitkä ovat tutkimuksen eettiset periaatteet. Hoitotiede on tarkoitettu tiede- ja ammattikorkeakoulujen perusoppikirjaksi sekä täydennyskoulutuksen oppimateriaaliksi.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526301433. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510386705. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Pääsykoekirjana keväällä 2019 mm. seuraavissa:

Hoitotiede, preventiivinen hoitotiede, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Hoitotiede, hoitotyön johtaminen, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Hoitotiede, terveystieteiden opettajankoulutus, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tdk

Terveystieteiden koulutus, Turun yliopiston lääketieteellinen tdk.

9789526301433

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
21,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
16,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.