Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Hoito ja huolenpitoISBN9789526340753
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätCoco, Kirsi; Lahti, Leena; Simola, Rita

Kirja sisältää lähihoitajien Hoidon ja huolenpidon opintokokonaisuuden asiat esimerkiksi hoitotyön prosessin, potilaan hoitosuunnitelman kirjaamisen ja aseptisen toiminnan. Hoitotyön perustaidot avautuvat kirjassa hoitotyön prosessin kautta kokonaisuudeksi, jossa opiskelija oppii arvioimaan omaa toimintaansa. Hoito ja huolenpito -kirjan kuvitukseen on kiinnitetty paljon huomiota, jotta asiat tulisivat mahdollisimman havainnollisiksi. Myös kirjan tehtävät haastavat omaan ajatteluun ja asioiden pohtimiseen sekä anatomian tietojen kertaamiseen. Hoito ja huolenpito kirjassa on otettu huomioon - lähihoitajakoulutuksen tutkinnon perusteiden uudistuminen - hoitotyön prosessi - rakenteinen kirjaaminen ja FinCC-luokitus - oman osaamisen jatkuva kehittäminen.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526340753. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510356852. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526340753

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.