Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Turvallinen lääkehoito kotona ja laitoksessaISBN9789526335551
KirjasarjaSosiaali- ja terveysalan kirjat
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätTokola Eeva

Kirja on perusteos lähihoitajien lääkehoidon opintoihin. Se sisältää Hoito ja huolenpito -tutkinnonosan lääkehoito-osaamisen sisältöalueet:

- lääkärin määräämän lääkehoidon käytännön toteuttamisen

- lääkelaskennan perusteet

- lääkehoitoa ohjaavat säädökset ja työturvallisuusohjeet

- perustiedot kansansairauksien ja dementian tavallisimmista lääkkeistä.

Lääkehoidon työmenetelmät käsitellään käytännön lääkehoitotaitoja painottaen. Muun muassa lääkkeiden antotavoista ja lääkkeenantovälineiden käytöstä on selkeät kuvat ja työohjeet. Lääkelaskentaosassa keskitytään yksikönmuunnos- ja annoslaskuihin käytännössä esiintyvien esimerkkitilanteiden pohjalta. Lääkehoidon säädöksissä on huomioitu lääkealan hallinnon uudelleen organisointi ja uudet lainmuutokset. Lääkeaineiden käsittelyssä painottuvat lääkevaikutuksen ymmärtämiseen tarvittava tieto ja vaikutusten seurantaan liittyvät käytännön ohjeet.

Kirja soveltuu käsikirjaksi työssäoppimisen ohjaajille ja tutkintotilaisuuksien arvioijille sekä lääkehoidon lupakoulutukseen sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköissä. Se on oiva apuväline myös kotihoidon ja asumispalveluyksikköjen hoitohenkilöstölle.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526335551. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789513154677. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526335551

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.