Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Maanmittauslaskennan perusteetISBN9521303654
KirjasarjaAmmattiaineiden kirjat
KustantajaOpetushallitus
TekijätRantanen Pasi

Kirja on tarkoitettu maanmittauslaskennan oppimateriaaliksi kaikille maanmittausalan koulutustasoille. Laskentaperusteiden lisäksi kirjassa on esitetty huomattava määrä maanmittaustekniikan perusteita ja teoriaa, jotta koko maanmittaustekniikan ideologia tulisi tutuksi. Siksi kirjaa voi käyttää päiväopetuksen lisäksi myös etäopiskelumateriaalina aikuis- ja oppisopimuskoulutuksessa.


9521303654

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
8,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.