Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

TarjoilukirjaISBN9789519185453
KirjasarjaRavitsemisalan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätMykkänen Jouko, Ursin Heikki

Kustantaja: Restamark

Tarjoilukirja on tehty oppimateriaaliksi ravintola-alan perusopintoihin ammatillisen koulutuksen eri asteille. Se on kirjoitettu tämän päivän majoitus-, ravitsemis- ja suurkeittiöalan opiskelijoille ja tulevaisuuden ammattilaisille.

Kirja johdattaa selkeästi ja helppotajuisesti ravintola-alan perusteisiin ja nykypäivään. Se etenee opetuksen kulkua luontevasti tukien ammatillisten perustaitojen kautta asiakaspalvelutilanteisiin ja erityisosaamiseen. Juomien tarjoilua käsittelevässä luvussa kuvataan tavallisimmat juomaryhmät ja niiden tarjoilutavat.

"Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille mieleenpainuvia palvelu- ja ruokaelämyksiä suomalaisissa ravintoloissa", sanovat kirjoittajat. "Erityisruokien tarjoilua ja ruoanvalmistusta ravintolasalissa koskevat luvut pyrkivät rohkaisemaan sekä opettajia että opiskelijoita omaksumaan ravintola-alan hienoja vivahteita, joita salityöskentelyssä voi toteuttaa."

9789519185453

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
10,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.