Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Ajattele, filosofoiISBN9789526335728
KirjasarjaPääsykoekirjat
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätRäikkä Juha (toimittaja), Siipi Helena (toimittaja)

Filosofia on ihmettelyä ja kyseenalaistamista: Mitä on hyvä elämä? Miten voi saada tietoa? Onko zombeja olemassa? Voiko makuasioista kiistellä?
Maailmalla ongelmakeskeiset filosofian kirjat ovat erittäin suosittuja. "Ajattele, filosofoi" on ensimmäinen suomalainen teos, jossa artikkelit luovat samalla kokonaiskuvan filosofisesta ongelmanasettelusta.
Teos sopii oppikirjaksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin, mutta yhtä lailla se on innostavaa lukemista jokaiselle, jota ajattelu kiinnostaa.
Kuka tahansa voi alkaa filosofoida!

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2015 lähtien ISBN-koodi 9789526335728. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789512655274. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Pääsykoekirjana keväällä 2019 mm. seuraavissa:

Filosofia, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tdk.
Fi­lo­so­fia, Helsingin yliopiston humanistinen tdk.
Fi­lo­so­fia, Turun yliopiston yhteiskuntatieteellinen tdk.


9789526335728

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen
29,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
22,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.