Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Perfect: AbienglantiISBN9789526315591
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:englanti
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätSiren Kristiina

Perfect koostuu kahdeksasta jaksosta, joissa käsitellään keskeisiä aihepiirejä monipuolisin tekstein ja harjoitellaan kaikkia ylioppilaskokeen tehtävätyyppejä. Jokainen jakso alkaa aiheeseen johdattelevalla, keskeistä sanastoa kertaavalla tehtävällä. Monipuoliset ymmärtämisharjoitukset sekä rakenne- ja sanastotehtävät valmistavat opiskelijaa englannin yo-kokeeseen. Study-laatikot sisältävät selkeitä käytännön ohjeita oppimiseen ja yo-kokeessa menestymiseen. Kielioppi on tiivistetty Grammar-laatikoihin täsmällisin esimerkein. Mukana on monipuolisia sovellusharjoituksia. Kielitaito vahvistuu jokaisessa jaksossa myös kertaussanaston ja -tehtävien myötä. Lisäksi opiskelija harjoittelee laatimaan erilaisia kirjoitelmia, joihin liittyy selkeät ohjeet. Perfect on tehokas, kertaava oppimateriaali englannin ylioppilaskokeeseen valmistautuvalle opiskelijalle.
Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526315591. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510345894. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526315591

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.