Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

BetonityötISBN9789516823334
KirjasarjaTekniikan alan kirjat
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätUusitalo Jukka, Ihanamäki Jouko, Rajala Raimo, Vallin Olavi

Kirjassa selostetaan, raaka-aineista lähtien, mitä betoni on ja sen valmistaminen tehtaalla ja työmaalla. Rakenteiden betonointi normaali- ja poikkeusolosuhteissa käsitellään tarkoin. Erikoisbetonointimenetelmät ja -betonilajit, viimeistelytyöt, erilaiset työmenetelmät sekä työturvallisuus on otettu myös tarkastelun kohteeksi. Kirjassa on runsas, havainnollinen kuvitus. Ammattikasvatushallituksen hyväksymä oppikirja.

9789516823334

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
8,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.