Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Markkinoinnin maailmaISBN9789513747756
KirjasarjaKauppa ja hallinto
KustantajaEdita
TekijätBergström Seija, Leppänen Arja

Ajantasaistettu ja täydennetty Markkinoinnin maailma on selkeä ja käytännönläheinen perusoppikirja. Uudistetussa kirjassa on huomioitu aiempaa korostetummin asiakaspalvelun näkökulma. Kirjan aihepiirejä ovat mm. nykyaikainen tapa markkinoida, ostaminen ja asiakkuus, yritysympäristö sekä kilpailukeinot: henkilöstö ja asiakaspalvelu, tuotetarjooma, hinnoittelu, saatavuus, markkinointiviestintä ja asiakassuhdemarkkinointi. Täysin uutta ovat kirjan viisi kokoavaa casea, joihin on kytketty markkinoinnin prosesseihin perustuvia laajoja tehtäväkokonaisuuksia. Opettajan aineisto sisältää case-tehtäviä täydentävää aineistoa. Markkinoinnin maailma on kohdennettu liiketalouden perustutkinnon opintoihin. Se sopii markkinoinnin perusteiden opiskeluun myös aikuis- ja yrityskoulutuksessa.


9789513747756

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.