Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Panorama deutsch 7-8: TexteISBN9789511216988
KirjasarjaPanorama deutsch
KustantajaOtava
TekijätBusse Christian, Jaakamo Pirjo, Tuuna Tanja, Vainionpää Annamari

Kursseilla 7-8 tutustutaan monipuolisesti tieteeseen, tutkimukseen ja ympäristökysymyksiin nuorten näkökulmasta sekä moniin saksankielisen maailman ilmiöihin. Mukana on runsaasti autenttista materiaalia ja tekstit edustavat hyvin erilaisia tekstityyppejä. Kirjassa on niin suorasanaisia asiatekstejä, joissa opetettavat rakenteet tulevat hyvin esille kuin myös dialogeja. Kurssin extra-tekstit, jotka soveltuvat hyvin myös itsenäisesti opiskeltaviksi, syventävät kurssin aiheita. Kirjan lopussa on kooste kurssien 1-8 kielioppiasioista. Myös aakkosellinen suomi-saksa-suomi-aakkossanasto kattaa kaikkien sarjan kirjojen sanastot.

9789511216988

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.