Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Brief Case: Kertaa englantia!ISBN9789513744007
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:englanti
KustantajaEdita
TekijätAiras, Pirkko; Junkkari, Tuija

Brief Case on englannin kurssi opintojaan aloittaville ja kielitaitoaan kohentamaan pyrkiville aikuisille.

Brief Case on käytännönläheinen. Se sisältää monipuolisesti yleiskielen sanastoa: opiskelija oppii kertomaan itsestään, työstään ja elinympäristöstään. Sanasto ja harjoitukset kehittävät myös työelämässä tarvittavaa ammatillista kielitaitoa, ja kielioppi tehtävineen harjoittaa tehokkaasti englannin perusrakenteita.

Brief Case sopii valmennusmateriaaliksi korkeakouluopintojen alkuvaiheeseen, aikuis- ja yrityskoulutukseen sekä kansalais- ja työväenopistojen opetusohjelmiin. Itseopiskelijalle kirja antaa mahdollisuuden niin perusasioiden opetteluun kuin kertaamiseen.

Brief Caseen liittyy opettajan aineisto ja äänite.

9789513744007

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.