Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Dialogi 3: Yksilöstä ja yhteisöstäISBN9789526322001
KirjasarjaDialogi
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätTomperi, Niemelä

Dialogi-sarjan kolmannessa osassa kerrotaan ihmisen yhteisöllisyyden monista muodoista. Kirjassa pohditaan ihmisen vuorovaikutusta sosiaalisen, poliittisen ja luonnollisen ympäristönsä kanssa ja käydään läpi siihen liittyviä katsomuksellisia kysymyksiä. Tulevaisuus on tahdon asia.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2013 lähtien ISBN-koodi 9789512649433. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510320624. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526322001

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.