Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Poistotuotteet /

Dialogi 2: Tiedosta ja maailmankuvistaISBN9789526321998
KirjasarjaDialogi
KustantajaSanoma Pro / Tammi
TekijätTomperi, Slotte, Hjelm

Sarjan toinen osa käsittelee maailmankuvia ja kulttuurien kohtaamista, tiedon luonnetta ja asemaa yhteiskunnassa sekä järkeä ja postmodernia aikakautta. Maailmankuvien moninaisuuden keskellä kirja kehittää itsenäistä ja pohdiskelevaa ajattelua.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2013 lähtien ISBN-koodi 9789526321998. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789512647279. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

9789526321998

Tämä tuote on poistumassa valikoimastamme.
Uusi
16,00 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.