Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Digikirjat /

MAOL-taulukot + tabeller: Matematiikka, fysiikka, kemia (DIGIKIRJA 48 kk) (LOPS 2016) (uudistettu v. 2020 painos)ISBN9789511356561
KirjasarjaMaol
KustantajaOtava
TekijätHiltula Teemu

MAOL-taulukot on tarkoitettu matematiikan, fysiikan ja kemian opiskelun apuvälineeksi toisen asteen oppilaitoksissa.
MAOL digitaalisessa taulukkokirjassa materiaalit löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tämä lisenssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja sen käyttöoikeus on voimassa 48 kuukautta aktivointipäivästä. Digikirja toimii HTML5-formaattia tukevilla selaimilla ja laitteilla. Ostaessasi digikirjan saat ohjeet, linkin ja käyttöön oikeuttavan aktivointikoodin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Digikirja sisältää taulukkokirjan sekä suomeksi että ruotsiksi ja kieltä voi vaihtaa koska tahansa. Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos sitä ei ole aktivoitu. Mikäli tilauksenne sisältää ainoastaan digikirjoja, tilauslähete toimitetaan sähköpostitse.

Användarrätten är i kraft 48 månader från aktiveringstidpunkten. MAOLs digitabeller fungerar med webbläsare och apparater som stöder html5-standarden. Både det svenska och finska tabellinnehållet finns med i applikationen och du kan när som helst byta språk. Du har 14 dagars ånger- och returrätt förutsatt att produkten inte har aktiverats.

9789511356561

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.