Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Digikirjat /

Fokus Abi (DIGIKIRJA 12 kk) (LOPS 2016)ISBN9789511347231
KirjasarjaFokus
KustantajaOtava
TekijätHuuskonen Sann, Kaunisto Sari, Paasonen Marko, Salonen Anssi

Fokus Abi on digitaalinen, ruotsin kielen ylioppilaskokeisiin valmistava oppimateriaali, jonka avulla voi kerrata ja laajentaa lukion aikana opittuja teemasanastoja ja kielioppia.

Tämä lisenssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja sen käyttöoikeus on voimassa 12 kuukautta aktivointipäivästä. Digikirja toimii HTML5-formaattia tukevilla selaimilla ja laitteilla. Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos sitä ei ole aktivoitu.

9789511347231

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Jamera ostaa käytettyjä suomenkielisiä LOPS 2016 -lukiokirjoja. Olemme poistaneet takaisinostohinnat kirjoilta, joita käytetään yleensä ensimmäisenä lukiovuotena. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia oppikirjoja ja LOPS 2021 -lukiokirjoja emme osta.