Mooli kertaus (DIGIKIRJA 48 kk) (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Digikirjat /

Mooli kertaus (DIGIKIRJA 48 kk) (LOPS 2016)ISBN9789511337423
KirjasarjaMooli
KustantajaOtava
TekijätTurpeenoja Leena

Mooli kertaus (digikirja 48kk) on lukion kemian kurssien materiaalit tiivistetysti sisältävä kertauskirja.

Tämä lisenssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja sen käyttöoikeus on voimassa48 kuukautta aktivointipäivästä. Digikirja toimii HTML5-formaattia tukevilla selaimilla ja laitteilla. Ostaessasi digikirjan saat ohjeet, linkin ja käyttöön oikeuttavan aktivointikoodin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos sitä ei ole aktivoitu. Mikäli tilauksenne sisältää ainoastaan digikirjoja, tilauslähete toimitetaan sähköpostitse.

9789511337423

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.