Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Lukion digikirjat LOPS2016 /

Abilities -englantia abiturienteille (DIGIKIRJA 12 kk) (LOPS 2016)ISBN9789511359838
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:englanti
KustantajaOtava
Tekijät Blom Aija, Keltto Paula, Kytölä Markus, Mäki Jaakko, Suonio Annukka

Abilities on lukion englannin digitaalinen kertauskirja.
Abilities-digikirjassa on kattavasti harjoituksia kaikilta yo-kokeen osa-alueilta sekä ohjeita yo-koetta varten ja sähköisen yo-kokeen tehtävätyypit tulevat tutuiksi.

Tämä lisenssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja sen käyttöoikeus on voimassa 12 kuukautta aktivointipäivästä. Digikirja toimii HTML5-formaattia tukevilla selaimilla ja laitteilla. Ostaessasi digikirjan saat ohjeet, linkin ja käyttöön oikeuttavan aktivointikoodin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos sitä ei ole aktivoitu. Mikäli tilauksenne sisältää ainoastaan digikirjoja, tilauslähete toimitetaan sähköpostitse.

9789511359838

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 -kirjat lukioon sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 -kirjoja myymme uutena verkkokaupassa, myymälöiden valikoima vaihtelee. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme osaa LOPS 2016 -kirjoista, kirjakohtainen tilanne vaihtelee. Ruotsinkielisiä lukiokirjoja, ammatillisia kirjoja ja LOPS 2021 -kirjoja emme osta. Ostamme lukiokirjoja, jotka ovat käytössä vielä syksyn 2022 aikana. Voit tarkistaa kirjalistasta, mitä kirjoja edelleen ostamme!