Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Digikirjat /

Abilities -englantia abiturienteille (DIGIKIRJA 12 kk) (LOPS 2016)ISBN9789511359838
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:englanti
KustantajaOtava
Tekijät Blom Aija, Keltto Paula, Kytölä Markus, Mäki Jaakko, Suonio Annukka

Abilities on lukion englannin digitaalinen kertauskirja.
Abilities-digikirjassa on kattavasti harjoituksia kaikilta yo-kokeen osa-alueilta sekä ohjeita yo-koetta varten ja sähköisen yo-kokeen tehtävätyypit tulevat tutuiksi.

Tämä lisenssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle ja sen käyttöoikeus on voimassa 12 kuukautta aktivointipäivästä. Digikirja toimii HTML5-formaattia tukevilla selaimilla ja laitteilla. Ostaessasi digikirjan saat ohjeet, linkin ja käyttöön oikeuttavan aktivointikoodin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos sitä ei ole aktivoitu. Mikäli tilauksenne sisältää ainoastaan digikirjoja, tilauslähete toimitetaan sähköpostitse.

9789511359838

Uusi

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.