Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Nuotit ja musiikin teoriakirjat /

Lukutunti pienelle pianistilleISBN9790550112056
KirjasarjaNuotit
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätAhonen Ritva-Tuuli, Rouhe Tytti

Kirjasta Lukutunti pienelle pianistille on valitettavasti painos loppu. Kustantajan arvion mukaan lisäpainos ilmestyy 5.9. Toimitamme Lukutunti pienelle pianistille-kirjan jälkitoimituksena heti, kun olemme saaneet kirjaa lisää varastoon. Jälkitoimitukseen jäävä kirja toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin ja mukaan pakkaamme ilmaisen vihkon hyvityksenä viivästyksestä. Alle kouluikäisille soveltuva alkeisvihko, joka alkaa aapisen tavoin musiikin aakkosista. Kustantaja Fennica Gehrman. Asu: kierreselkäinen, sivumäärä: 84.


9790550112056

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
18,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
13,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.