Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Nuotit ja musiikin teoriakirjat /

Pianon avain: AlkeisohjelmistoISBN9790550111882
KirjasarjaNuotit
KustantajaMuu/usea kustantaja
TekijätLouhos Meri, Juris Carlos, Liu-Tawaststjerna Hui-Ying, Kari Virpi, Huttunen Pirkko

Alkeisohjelmisto sisältää esityskappaleita opintojaan aloitteleville soittajille. Ohjelmisto koostuu usein viiden sävelen asemissa liikkuvista pikkukappaleista. Mukana on runsaasti yhteissoittotehtäviä kahdelle tai kolmelle soittajalle sekä rytmisoitinosuuksia. Kaikki soitto-osuudet ovat niin helppoja, että oppilaat kykenevät ne soittamaan. Nyt mukana myös CD. Asu: nidottu, pehmeäkantinen Sivumäärä: 47 Kustantaja: Fennica Gehrman Kieli: Suomi-Englanti


9790550111882

Tämä tuote on uutena tilaustuote, jonka toimitusaika voi poiketa normaalista.
Uusi

Saatavilla

Sininen
16,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
12,40 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.