On Track 2 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Englanti /

On Track 2 (LOPS 2016)ISBN9789526341460
KirjasarjaOn Track
KustantajaSanoma Pro
TekijätDaffue-Karsten Louisa, Davies Mikael, Kae Tuija, Myller Riitta, Rantanen Pirjo, Vuorinen Petri

On track 2 on lukion englannin oppikirja, jonka keskeiset teemat liittyvät ihmissuhteisiin.

Kirja tarkastelee ihmissuhteita psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Tekstit käsittelevät vapaa-aikaa, urheilua, interkulttuurista kommunikaatiota, sosiaalista mediaa, teknologiaa sekä ihmissuhteita ja hyvinvointia. Teemoja lähestytään yksilöllisestä ja yhteisöllisestä näkökulmasta. Suullista vuorovaikutusta harjoitellaan pari- ja ryhmätehtävillä, ja roolipelit ja pelit puolestaan tarjoavat elämyksellisiä harjoitteita. Kurssilla tutustutaan debatoinnin alkeisiin tehtävien ja videon avulla. Kielioppiosiossa käydään läpi mm. passiivia, pronomineja ja artikkeleja, ja kirja tarjoaa monipuolisesti harjoitustehtäviä kieliopin omaksumisen tueksi.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526341460

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.