Insights 1 (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Englanti /

Insights 1 (LOPS 2016)ISBN9789511268406
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo, Keltto, Kilmer, Kuusivaara, Päkkilä, Suonio

Insights 1 on lukion englannin oppikirja, jossa kehitetään opiskelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tutustutaan erilaisiin viestintästrategioihin.

Kirjan aihepiirejä ovat nuorten elämä, opiskelu, perhe, suomalaisuus ja paikallisuus sekä englanti globaalina kielenä. Kirjassa harjoitellaan myös itsearviointia ja tutustutaan Eurooppalaiseen viitekehyksen periatteisiin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511268406

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
19,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.