Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Yhteiskuntaoppi /

Forum 2: Taloustieto (LOPS 2016) (uudistettu v. 2019 painos)ISBN9789511350484
KirjasarjaForum
KustantajaOtava
Tekijät Kohi Antti, Liuskari Markku, Päivärinta Kimmo, Vihervä Vesa

Forum 2 on lukion yhteiskuntaopin oppikirja, joka tarkastelee monipuolisesti maailman ja Suomen talouden ilmiöitä.

Kirja auttaa lukijaa ymmärtämään nykyhetken taloustilannetta sekä siihen johtaneita taustoja - tulevaisuuden vaihtoehtoja unohtamatta. Kirjassa tuodaan esiin myös se, kuinka arvot vaikuttavat talouspolitiikkaan. Kirjasta löytyy käytännön vinkkejä oman talouden hoitoon, kuten ylivelkaantumisen välttämiseen, lainatiskillä asiointiin ja verotuksen järkevään suunnitteluun. Kirjan kuvitus, infograafit ja monipuoliset tehtävät tukevat opiskelua ja tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511350484

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja.

Jameralta löydät uudet ja käytetyt LOPS 2016 lukiokirjat sekä uudet ja käytetyt kirjat ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun. Lisäksi valikoimassamme on lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita ja laskimia. LOPS 2021 lukiokirjoja myymme uutena verkkokaupassa. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme LOPS 2016 lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.