Jokaisen maailma (LOPS 2016) - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Yhteiskuntaoppi /

Jokaisen maailma (LOPS 2016)ISBN9789526336503
KirjasarjaJokaisen yhteiskuntaoppi
KustantajaSanoma Pro
TekijätAunesluoma Juhana, Marttila Jouko, Putus-Hilasvuori Titta, Similä Jouni

Jokaisen maailma on lukion yhteiskuntaopin oppikirja, jossa tarkastellaan eurooppalaisuutta ja eurooppalaisen identiteetin kehitystä eri näkökulmista.

Kirja esittelee Euroopan yhdentymiskehitystä ja Euroopan unionin toimintaa. Kirjassa käsitellään laajasti ja ajantasaisesti globalisaatiota, turvallisuutta ja tulevaisuuden haasteita. Kirjan tehtävissä harjoitellaan tiedonhakua ja argumentointia ja kerrataan opittua. Syventävien tehtävien avulla valmistadutaan YO-kokeeseen. Kirjan monipuolinen infografiikka, kartat, kuvat ja laaja käsitehakemisto syventävät käsitystä yhteiskunnasta.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526336503

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
18,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.