Clavis latina 2: Grammatica & exercitia - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Latina /

Clavis latina 2: Grammatica & exercitiaISBN9789517921886
KirjasarjaClavis latina
KustantajaOpetushallitus
TekijätKallela, Maija-Leena Palmen, Erkki

Kirja käsittää lukion B3-latinan kurssien 4-6 ja B2-latinan kurssien 1-3 kielioppisisällön. Opiskeltavaan aineistoon tutustutaan esimerkkien, taivutuskaavioiden ja sääntöjen avulla ja sen hallintaa vahvistetaan monipuolisilla tehtävillä.

Kirjaa elävöittävät historia- ja taruaiheiset piirrokset kuvateksteineen sekä nykyajan elämään ja kielenkäyttötilanteisiin liittyvät kuvasanastot. Grammatica & Exercitia sisältää lisäksi Textus & Cultura -kirjan teksteihin liittyvät kappalekohtaiset sanastot.9789517921886

Uusi

Saatavilla

Sininen
26,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
19,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.