Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Elämänkatsomustieto /

Lukion elämänkatsomustieto 5-6 (LOPS 2016)ISBN9789525469561
KirjasarjaLukion elämänkatsomustieto
KustantajaOpintoverkko
TekijätHarri Peltomaa

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen. Kirja on lukion elämänkatsomustiedon kurssien 5 ja 6 yhteiskirja: Katsomusten maailma (ET5) ja Teknologia, maailmankatsomukset ja ihmiskunnan tulevaisuus (ET6) Lukion elämänkatsomustiedon kurssi 5 Katsomusten maailma käsittelee muun muassa erilaisia uskonnollisia ja uskonnottomia maailmankatsomuksia, katsomusten kulttuurista ja yhteiskunnallista merkitystä, uskontokritiikkiä sekä eri katsomusten suhdetta yhteiskuntaan, tapakulttuuriin, moraaliin, politiikkaan ja tieteeseen. Kurssin 6 Teknologia, maailmankatsomukset ja ihmiskunnan tulevaisuus aiheita ovat muun muassa maailmankatsomusten kannalta ihmiskunnan merkittävät historialliset käänteet, teknologian ja teknisen kehityksen rooli kestävän tulevaisuuden rakentamisen osana sekä erilaiset suhtautumistavat teknologiaan. Kirjan monipuoliset sisällöt avaavat siltoja muihin oppiaineisiin. Kirja on laadittu lukion elämänkatsomustiedon viidettä ja kuudetta kurssia varten, mutta kirja sopii myös kaikille ihmisen elämänkysymyksien pohdinnasta kiinnostuneille. Kirjaa täydentää verkkoaineisto sivulla www.opinto.net.


9789525469561

Uusi

Saatavilla

Sininen
22,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
16,60 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.