Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Elämänkatsomustieto /

Lukion elämänkatsomustieto 4 (LOPS 2016)ISBN9789525469431
KirjasarjaLukion elämänkatsomustieto
KustantajaOpintoverkko
TekijätPeltomaa, Vehmanen

Kirja on laadittu lukion elämänkatsomustiedon neljättä kurssia varten. Lukion elämänkatsomustiedon kurssi 4 Kulttuurit katsomuksen muovaajina (ET4) käsittelee muun muassa kulttuurin käsitettä, kulttuurin merkitystä, erilaisia teorioita kulttuurien kehityksestä ja suhteesta toisiinsa, kulttuuriperintöä ja kulttuurien monimuotoisuutta.

9789525469431

Uusi

Saatavilla

Sininen
20,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
15,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.