Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Elämänkatsomustieto /

Lukion elämänkatsomustieto 3 (LOPS 2016)ISBN9789525469400
KirjasarjaLukion elämänkatsomustieto
KustantajaOpintoverkko
TekijätPeltomaa Harri, Vehmanen Elisa

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Lukion elämänkatsomustiedon kurssi 3 Yksilö ja yhteisö käsittelee yhteisöllisyyden merkitystä ihmisyydelle ja omalle identiteetille, sosiaalisten ilmiöiden ja yhteiskunnallisten rakenteiden tieteellistä tutkimusta, kansalaisuuden eri ulottuvuuksia, politiikan ja talousjärjestelmien toimintaa, kestävää kehitystä ja globalisaatiota, demokratian ja ihmisoikeuksien perusteita, erilaisia tulevaisuudenkuvia ja tulevaisuuden tieteellistä tutkimusta. Kirjan monipuoliset sisällöt avaavat siltoja muihin oppiaineisiin. Kirja on laadittu lukion elämänkatsomustiedon kolmatta kurssia varten, mutta kirja sopii kaikille ihmisen elämänkysymyksien pohdinnasta kiinnostuneille. Kirjaa täydentää verkkoaineisto sivulla www.opinto.net


9789525469400

Uusi

Saatavilla

Sininen
20,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
15,50 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.