Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Elämänkatsomustieto /

Lukion elämänkatsomustieto 2 (LOPS 2016)ISBN9789525469363
KirjasarjaLukion elämänkatsomustieto
KustantajaOpintoverkko
TekijätPeltomaa Harri, Vehmanen Elisa

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.Lukion elämänkatsomustiedon toinen kurssi Ihminen, identiteetti ja hyvä elämä (ET2) käsittelee monia lukiolaisen tärkeitä elämänkysymyksiä. Kurssin sisällöt koskevat erilaisia ihmiskäsityksiä, omaa identiteettiä, ihmisen olemassaolon peruskysymyksiä, ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia sekä hyvää elämää. Kirjassa on monipuolisen ja mielenkiintoisen teoriatiedon lisäksi lukuisia lainauksia ja haastatteluja, joissa eri ihmiset kuvaavat omia ajatuksiaan. Näiden tekstien avulla lukija voi peilata oman elämänsä kysymyksiä. Teos avaa siltoja myös muihin oppiaineisiin syventävissä lisäteksteissä, ja siten valmentaa koulun lisäksi elämää varten.


9789525469363

Uusi

Saatavilla

Sininen
20,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
15,70 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.