Lukion musa intro ja Suomi 1-2: Yhteisnide - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Musiikki /

Lukion musa intro ja Suomi 1-2: YhteisnideISBN9789510307588
KirjasarjaLukion musa
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätJuutilainen, Esa-Markku Kukkula, Tapio

Tämä oppikirja on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

Lukion musa. Kurssit 1 ja 2 -yhteisniteessä olevat musiikin kurssit ovat sivunumerointejaan myöten samat kuin erilliset kirjat Lukion musa Intro. Kurssi 1 ja Lukion musa Suomi. Kurssi 2. Molemmat kirjat rakentuvat 19 tietoaukeaman varaan. Jokaisella aukeamalla esitellään jokin kurssin osa-alue. Kursseilla syvennetään musiikin tuntemusta ja käytännön musisointia, jota tukee monipuolinen lausunto. Kirjaan liittyvät Kuuntelu- ja Komppi-CD:t sekä Soinnut ja kertauskysymykset kalvopohjina.

Kirjassa ei ole täytettäviä tehtäviä, joten verkkokaupastamme tilatut käytetyt kirjat eivät sisällä merkintöjä.

9789510307588

Uusi
49,00 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
28,10 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.