Lukion musa Suomi 2: Moniääninen Suomi - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Musiikki /

Lukion musa Suomi 2: Moniääninen SuomiISBN9789510307571
KirjasarjaLukion musa
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätJuutilainen, Esa-Markku Kukkula, Tapio

Tämä oppikirja on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

Lukion musiikin 2. kurssin eli Moniääninen Suomi -kurssin tavoitteena on, että opiskelija oppii tuntemaan suomalaista musiikkia ja vahvistaa omaa kulttuurista identiteettiään. Hän tutkii erilaisia Suomessa esiintyviä musiikkikulttuureja ja niiden sisäisiä osakulttuureja ja oppii ymmärtämään niiden taustatekijöitä, kehitystä ja olennaisia piirteitä. Kurssilla tarkastellaan myös eurooppalaisen taidemusiikin vaikutuksia suomalaiseen musiikkikulttuuriin.

Kirjassa ei ole täytettäviä tehtäviä, joten verkkokaupastamme tilatut käytetyt kirjat eivät sisällä merkintöjä.

9789510307571

Uusi
33,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen
24,80 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Vihreä
19,30 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.