Lukion musa Intro 1: Musiikki ja minä - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Musiikki /

Lukion musa Intro 1: Musiikki ja minäISBN9789526308067
KirjasarjaLukion musa
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätJuutilainen, Esa-Markku

Tämä oppikirja on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526308067. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510307564. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Lukion musa 1 Intro -kirjan perusidea on sivistävä: se sisältää asiat, jotka lukiosta valmistuvan tulee tietää musiikista. Opetussuunnitelman mukainen sisältö rakentuu aukeamittain: kullakin aukeamalla esitetään jokin musiikin perusasia selkeästi ja havainnollisesti. Aukeamien välillä on laulustoa, joka on suurelta osin uutta, mutta mukana on myös joitakin Introsta tuttuja kappaleita.
Kirjassa ei ole täytettäviä tehtäviä, joten verkkokaupastamme tilatut käytetyt kirjat eivät sisällä merkintöjä.

9789526308067

Uusi
36,90 €

Tällä hetkellä ei saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä
21,20 €

Tällä hetkellä ei saatavilla verkkokaupassa, myymäläsaatavuus vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.