Vox: Lukion musiikki 2 - Jamera.net
Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Musiikki /

Vox: Lukion musiikki 2ISBN9789511189664
KirjasarjaVox
KustantajaOtava
TekijätAittakumpu, Reijo Lappalainen, Seija Suomela, Matti

Vox: Lukion musiikki 2 on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

Oppikirja esittelee monipuolisesti suomalaisen kansanmusiikin, populaarimusiikin ja taidemusiikin kiinnostavimmat ilmiöt ja tekijät. Oman äänensä saavat kuuluville myös Suomeen muualta muuttaneet muusikot. Taidemusiikin tekijät, rohkeat kansanmuusikot ja omintakeiset populaarimusiikin edustajat ovat jatkuvasti esillä kansainvälisissä musiikkitapahtumissa. Kirjassa pohditaankin syitä suomalaisen musiikin nousuun ulkomailla. Tekstit herättävät etsimään vastauksia kysymyksiin: mitä on suomalaisuus musiikissa ja millaisesta vaikutteiden kirjosta se on rakentunut?

9789511189664

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.