Hanki oppikirjat fiksusti
Ostoskoriin
Terveystieto /

Terve 3: Terveyttä tutkimassa (LOPS 2016)ISBN9789526332574
KirjasarjaTerve!
KustantajaSanoma Pro
TekijätOrkovaara Pirjo, Antikainen Juuso, Bryggare Lotta, Karas Kati, Nohynek Hanna, Muller T:mi Eduard

Terve 3 on lukion terveystiedon oppikirja, jossa luodaan kokonaiskuva terveyden edistämisen ja sairauksien ehkäisyn historiallisista kehityslinjoista sekä pohditaan tulevaisuuden haasteita.

Kirjassa vahvistetaan opiskelijan valmiuksia hankkia ja arvioida terveyteen liittyvää tutkimus- ja arkitietoa ja soveltaa terveysosaamistaan aktiivisena kansalaisena. Kirjassa perehdytään myös terveyteen vaikuttavien tekijöiden kriittiseen arviointiin ja pohditaan tutkimuksen ja päätöksenteon mahdollisuuksia terveyden edistämisessä niin lähiyhteisöissä, yhteiskunnassa kuin globaalistikin.

Tämä oppikirja on nykyisen opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789526332574

Uusi

Saatavilla

Sininen

Saatavilla

Vihreä

Saatavilla

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita sekä laskimia. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme lukiokirjojen uusimpia painoksia netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan! Opetussuunnitelman uudistuessa vuonna 2021 poistamme kirjoilta takaisinostohintoja porrastetusti.